Nabeschouwing Marino de Luanco - Sporting Gijón (0-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 11:30 uur

In de neemt Marino de Luanco het zaterdag 6 augustus 2022 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Miramar in Luanco.

Via de Marino de Luanco - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marino de Luanco - Sporting Gijón (0-1)

Het duel tussen Marino de Luanco en Sporting Gijón is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door N. Mendez, waarmee Sporting Gijón met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting Gijón uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Marino de Luanco - Sporting Gijón
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
2
7
Schoten op doel
0
1
Aanvallen
83
137
Gevaarlijke aanvallen
43
102
Corners
1
3
LIVE Marino de Luanco - Sporting Gijón 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marino de Luanco - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
62' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt N. Mendez Sporting Gijón 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Marino de Luanco - Sporting Gijón
Opstellingen Marino de Luanco - Sporting Gijón

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Marino de Luanco - Sporting Gijón

Marino de Luanco en Sporting Gijón treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Marino de Luanco en Sporting Gijón elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Marino de Luanco 0
Winst Sporting Gijón 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Marino de Luanco - Sporting Gijón Opstelling Marino de Luanco Opstelling Sporting Gijón Live Marino de Luanco - Sporting Gijón Live Marino de Luanco - Sporting Gijón kijken Marino de Luanco - Sporting Gijón kijken Live Marino de Luanco - Sporting Gijón stream Marino de Luanco - Sporting Gijón Fox Sports Nabeschouwing Marino de Luanco - Sporting Gijón Uitslag Marino de Luanco - Sporting Gijón Statistieken Marino de Luanco - Sporting Gijón 2022 Marino de Luanco - Sporting Gijón wedden Marino de Luanco - Sporting Gijón gokken Marino de Luanco - Sporting Gijón Unibet