Nabeschouwing Valencia - Atalanta (2-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 21:00 uur

In de neemt Valencia het zaterdag 6 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Atalanta (2-1)

Het duel tussen Valencia en Atalanta is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door H. Duro, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Atalanta kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ederson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette H. Duro zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Valencia dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Atalanta
Goals
2
1
Balbezit
63%
37%
Schoten totaal
17
4
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
140
90
Gevaarlijke aanvallen
94
55
Corners
8
2
Wissels
5
7
LIVE Valencia - Atalanta 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Doelpunt Valencia Doelpunt H. Duro Valencia 1-0
46' Wissel Atalanta Wissel M. Pasalic voor G. Scalvini Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel R. Malinovsky voor L. Muriel Atalanta
53' Doelpunt Atalanta Doelpunt Ederson Atalanta 1-1
75' Wissel Atalanta Wissel N. Zortea voor H. Hateboer Atalanta
80' Wissel Atalanta Wissel B. Djimsiti voor R. Toloi Atalanta
80' Wissel Atalanta Wissel J. Boga voor Ederson Atalanta
80' Wissel Atalanta Wissel A. Miranchuk voor D. Zapata Atalanta
81' Doelpunt Valencia Doelpunt H. Duro Valencia 2-1
90' Wissel Atalanta Wissel M. Ruggeri voor J. Maehle Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Atalanta
Opstellingen Valencia - Atalanta

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Valencia - Atalanta

Valencia en Atalanta treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Valencia en Atalanta elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Valencia 0
Winst Atalanta 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Valencia - Atalanta Opstelling Valencia Opstelling Atalanta Live Valencia - Atalanta Live Valencia - Atalanta kijken Valencia - Atalanta kijken Live Valencia - Atalanta stream Valencia - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Atalanta Uitslag Valencia - Atalanta Statistieken Valencia - Atalanta 2022 Valencia - Atalanta wedden Valencia - Atalanta gokken Valencia - Atalanta Unibet