Nabeschouwing Birkirkara - Balzan (0-3) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 18:30 uur

In de neemt Birkirkara het zaterdag 6 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Balzan. De wedstrijd wordt gespeeld in Infetti Ground in Birkirkara.

Via de Birkirkara - Balzan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birkirkara - Balzan (0-3)

Het duel tussen Birkirkara en Balzan is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Balzan. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door , waarmee Balzan met 0-1 de leiding nam. Balzan vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Balzan, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Balzan dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Birkirkara - Balzan
LIVE Birkirkara - Balzan 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birkirkara - Balzan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt Balzan Doelpunt Balzan 0-1
28' Doelpunt Balzan Doelpunt Balzan 0-2
76' Doelpunt Balzan Doelpunt Balzan 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Birkirkara - Balzan
Opstellingen Birkirkara - Balzan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Birkirkara - Balzan

Birkirkara en Balzan treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Birkirkara en Balzan elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Birkirkara 0
Winst Balzan 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Birkirkara - Balzan Opstelling Birkirkara Opstelling Balzan Live Birkirkara - Balzan Live Birkirkara - Balzan kijken Birkirkara - Balzan kijken Live Birkirkara - Balzan stream Birkirkara - Balzan Fox Sports Nabeschouwing Birkirkara - Balzan Uitslag Birkirkara - Balzan Statistieken Birkirkara - Balzan 2022 Birkirkara - Balzan wedden Birkirkara - Balzan gokken Birkirkara - Balzan Unibet