Nabeschouwing Brighouse Town - Whitby Town (4-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de neemt Brighouse Town het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Whitby Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Yorkshire Payments Stadium (Brighouse, West Yorkshire) in Brighouse, West Yorkshire.

Via de Brighouse Town - Whitby Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighouse Town - Whitby Town (4-1)

Het duel tussen Brighouse Town en Whitby Town is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Brighouse Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Normanton, waarmee Brighouse Town met 1-0 de leiding nam. Brighouse Town vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Harrison op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Whitby Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Fewster.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Brighouse Town vergroot nadat T. Atherton de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 85e minuut wist B. Pointon namens Brighouse Town de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Brighouse Town.

Wedstrijdstatistieken Brighouse Town - Whitby Town
Goals
4
1
LIVE Brighouse Town - Whitby Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighouse Town - Whitby Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Brighouse Town Doelpunt J. Normanton Brighouse Town 1-0
53' Doelpunt Brighouse Town Doelpunt E. Harrison Brighouse Town 2-0
73' Doelpunt Whitby Town Doelpunt B. Fewster Whitby Town 2-1
77' Doelpunt Brighouse Town Doelpunt T. Atherton Brighouse Town 3-1
85' Doelpunt Brighouse Town Doelpunt B. Pointon Brighouse Town 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Brighouse Town - Whitby Town
Opstellingen Brighouse Town - Whitby Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Brighouse Town - Whitby Town

Brighouse Town en Whitby Town treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Brighouse Town en Whitby Town elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Brighouse Town 0
Winst Whitby Town 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brighouse Town - Whitby Town Opstelling Brighouse Town Opstelling Whitby Town Live Brighouse Town - Whitby Town Live Brighouse Town - Whitby Town kijken Brighouse Town - Whitby Town kijken Live Brighouse Town - Whitby Town stream Brighouse Town - Whitby Town Fox Sports Nabeschouwing Brighouse Town - Whitby Town Uitslag Brighouse Town - Whitby Town Statistieken Brighouse Town - Whitby Town 2022 Brighouse Town - Whitby Town wedden Brighouse Town - Whitby Town gokken Brighouse Town - Whitby Town Unibet