Nabeschouwing Correggese - Reggiana (0-5) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 17:30 uur

In de neemt Correggese het zaterdag 6 augustus 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Reggiana. De wedstrijd wordt gespeeld in Nuevo Stadio Comunale Walter Borelli in Correggio.

Via de Correggese - Reggiana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Correggese - Reggiana (0-5)

Het duel tussen Correggese en Reggiana is geëindigd in een 0-5 overwinning voor Reggiana. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Rosafio, waarmee Reggiana met 0-1 de leiding nam. Reggiana vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Varela Djamanca op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Reggiana, waarmee S. Contessa zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Reggiana geen gas terug, waardoor in de 72e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Pellegrini. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Reggiana. Deze werd gescoord door E. Lanini in de 76e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Reggiana.

Wedstrijdstatistieken Correggese - Reggiana
Balbezit
42%
58%
Schoten totaal
6
19
Schoten op doel
2
15
Aanvallen
43
73
Gevaarlijke aanvallen
15
39
Corners
2
7
LIVE Correggese - Reggiana 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Correggese - Reggiana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Reggiana Doelpunt M. Rosafio Reggiana 0-1
14' Doelpunt Reggiana Doelpunt M. Varela Djamanca Reggiana 0-2
31' Doelpunt Reggiana Doelpunt S. Contessa Reggiana 0-3
72' Doelpunt Reggiana Doelpunt J. Pellegrini Reggiana 0-4
76' Doelpunt Reggiana Doelpunt E. Lanini Reggiana 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Correggese - Reggiana
Opstellingen Correggese - Reggiana

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Correggese - Reggiana

Correggese en Reggiana treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Correggese en Reggiana elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Correggese 0
Winst Reggiana 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Correggese - Reggiana Opstelling Correggese Opstelling Reggiana Live Correggese - Reggiana Live Correggese - Reggiana kijken Correggese - Reggiana kijken Live Correggese - Reggiana stream Correggese - Reggiana Fox Sports Nabeschouwing Correggese - Reggiana Uitslag Correggese - Reggiana Statistieken Correggese - Reggiana 2022 Correggese - Reggiana wedden Correggese - Reggiana gokken Correggese - Reggiana Unibet