Nabeschouwing Enfield Town - Berkhamsted (2-0) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de neemt Enfield Town het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Berkhamsted. De wedstrijd wordt gespeeld in Queen Elizabeth Stadium in London.

Via de Enfield Town - Berkhamsted live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Enfield Town - Berkhamsted (2-0)

Het duel tussen Enfield Town en Berkhamsted is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Enfield Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door L. Della Verde, waarmee Enfield Town met 1-0 de leiding nam. Enfield Town vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Trialist op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Enfield Town.

Wedstrijdstatistieken Enfield Town - Berkhamsted
Goals
2
0
LIVE Enfield Town - Berkhamsted 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Enfield Town - Berkhamsted teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Doelpunt Enfield Town Doelpunt L. Della Verde Enfield Town 1-0
65' Doelpunt Enfield Town Doelpunt Trialist Enfield Town 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Enfield Town - Berkhamsted
Opstellingen Enfield Town - Berkhamsted

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Enfield Town - Berkhamsted

Enfield Town en Berkhamsted treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Enfield Town en Berkhamsted elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Enfield Town 0
Winst Berkhamsted 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Enfield Town - Berkhamsted Opstelling Enfield Town Opstelling Berkhamsted Live Enfield Town - Berkhamsted Live Enfield Town - Berkhamsted kijken Enfield Town - Berkhamsted kijken Live Enfield Town - Berkhamsted stream Enfield Town - Berkhamsted Fox Sports Nabeschouwing Enfield Town - Berkhamsted Uitslag Enfield Town - Berkhamsted Statistieken Enfield Town - Berkhamsted 2022 Enfield Town - Berkhamsted wedden Enfield Town - Berkhamsted gokken Enfield Town - Berkhamsted Unibet