Nabeschouwing Gimnástica Segoviana - Numancia (0-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 11:30 uur

In de neemt Gimnástica Segoviana het zaterdag 6 augustus 2022 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Numancia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de La Albuera in Segovia.

Via de Gimnástica Segoviana - Numancia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gimnástica Segoviana - Numancia (0-1)

Het duel tussen Gimnástica Segoviana en Numancia is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Numancia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Arthur, waarmee Numancia met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Numancia dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Numancia.

Wedstrijdstatistieken Gimnástica Segoviana - Numancia
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
3
13
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
83
119
Gevaarlijke aanvallen
59
88
Corners
3
6
Wissels
9
11
LIVE Gimnástica Segoviana - Numancia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gimnástica Segoviana - Numancia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Numancia Doelpunt Arthur Numancia 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Gimnástica Segoviana - Numancia
Opstellingen Gimnástica Segoviana - Numancia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gimnástica Segoviana - Numancia

Gimnástica Segoviana en Numancia treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Gimnástica Segoviana en Numancia elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Gimnástica Segoviana 0
Winst Numancia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Gimnástica Segoviana - Numancia Opstelling Gimnástica Segoviana Opstelling Numancia Live Gimnástica Segoviana - Numancia Live Gimnástica Segoviana - Numancia kijken Gimnástica Segoviana - Numancia kijken Live Gimnástica Segoviana - Numancia stream Gimnástica Segoviana - Numancia Fox Sports Nabeschouwing Gimnástica Segoviana - Numancia Uitslag Gimnástica Segoviana - Numancia Statistieken Gimnástica Segoviana - Numancia 2022 Gimnástica Segoviana - Numancia wedden Gimnástica Segoviana - Numancia gokken Gimnástica Segoviana - Numancia Unibet