Nabeschouwing GVVV - De Treffers (2-2) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 14:30 uur

In de neemt GVVV het zaterdag 6 augustus 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen De Treffers. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Via de GVVV - De Treffers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GVVV - De Treffers (2-2)

In de heeft de wedstrijd tussen GVVV en De Treffers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door C. Maertzdorf, waarmee De Treffers met 0-1 de leiding nam. GVVV kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Q. Veenhof, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette W. den Dekker zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee De Treffers de leiding in de wedstrijd nam.

B. Burgering zette GVVV even later op 2-2 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken GVVV - De Treffers
Goals
2
2
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
64
74
Gevaarlijke aanvallen
39
48
Corners
3
5
LIVE GVVV - De Treffers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GVVV - De Treffers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Doelpunt De Treffers Doelpunt C. Maertzdorf De Treffers 0-1
51' Doelpunt GVVV Doelpunt Q. Veenhof GVVV 1-1
56' Doelpunt De Treffers Doelpunt W. den Dekker De Treffers 1-2
79' Penalty GVVV Penalty B. Burgering GVVV 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting GVVV - De Treffers
Opstellingen GVVV - De Treffers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing GVVV - De Treffers

GVVV en De Treffers treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat GVVV en De Treffers elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst GVVV 0
Winst De Treffers 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
GVVV - De Treffers Opstelling GVVV Opstelling De Treffers Live GVVV - De Treffers Live GVVV - De Treffers kijken GVVV - De Treffers kijken Live GVVV - De Treffers stream GVVV - De Treffers Fox Sports Nabeschouwing GVVV - De Treffers Uitslag GVVV - De Treffers Statistieken GVVV - De Treffers 2022 GVVV - De Treffers wedden GVVV - De Treffers gokken GVVV - De Treffers Unibet