Nabeschouwing Laredo - Sestao River (1-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 12:00 uur

In de neemt Laredo het zaterdag 6 augustus 2022 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Sestao River. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo San Lorenzo in Laredo.

Via de Laredo - Sestao River live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laredo - Sestao River (1-1)

In de heeft de wedstrijd tussen Laredo en Sestao River geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Villar, waarmee Sestao River met 0-1 de leiding nam. Laredo kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Rozas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Laredo - Sestao River
Goals
1
1
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
9
5
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
74
85
Gevaarlijke aanvallen
29
39
Corners
4
4
Wissels
9
2
LIVE Laredo - Sestao River 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laredo - Sestao River teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Sestao River Doelpunt A. Villar Sestao River 0-1
50' Doelpunt Laredo Doelpunt D. Rozas Laredo 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Laredo - Sestao River
Opstellingen Laredo - Sestao River

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Laredo - Sestao River

Laredo en Sestao River treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Laredo en Sestao River elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Laredo 0
Winst Sestao River 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Laredo - Sestao River Opstelling Laredo Opstelling Sestao River Live Laredo - Sestao River Live Laredo - Sestao River kijken Laredo - Sestao River kijken Live Laredo - Sestao River stream Laredo - Sestao River Fox Sports Nabeschouwing Laredo - Sestao River Uitslag Laredo - Sestao River Statistieken Laredo - Sestao River 2022 Laredo - Sestao River wedden Laredo - Sestao River gokken Laredo - Sestao River Unibet