Nabeschouwing Leioa - Gernika (2-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 11:30 uur

In de neemt Leioa het zaterdag 6 augustus 2022 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Gernika. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Sarriena in Leioa.

Via de Leioa - Gernika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leioa - Gernika (2-1)

Het duel tussen Leioa en Gernika is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Leioa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Huidobro, waarmee Leioa met 1-0 de leiding nam. Leioa vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luisma op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Gernika vervolgens op 2-1. Het was E. Eizmendi die vanaf 11 meter wist te scoren in de 60e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Leioa dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Leioa - Gernika
Goals
2
1
Balbezit
42%
58%
Schoten totaal
15
11
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
72
67
Gevaarlijke aanvallen
39
38
Corners
6
5
LIVE Leioa - Gernika 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leioa - Gernika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Leioa Doelpunt J. Huidobro Leioa 1-0
51' Doelpunt Leioa Doelpunt Luisma Leioa 2-0
60' Penalty Gernika Penalty E. Eizmendi Gernika 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Leioa - Gernika
Opstellingen Leioa - Gernika

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Leioa - Gernika

Leioa en Gernika treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Leioa en Gernika elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Leioa 0
Winst Gernika 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Leioa - Gernika Opstelling Leioa Opstelling Gernika Live Leioa - Gernika Live Leioa - Gernika kijken Leioa - Gernika kijken Live Leioa - Gernika stream Leioa - Gernika Fox Sports Nabeschouwing Leioa - Gernika Uitslag Leioa - Gernika Statistieken Leioa - Gernika 2022 Leioa - Gernika wedden Leioa - Gernika gokken Leioa - Gernika Unibet