Nabeschouwing Navalcarnero - Guadalajara (1-2) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 10:00 uur

In de neemt Navalcarnero het zaterdag 6 augustus 2022 om 10:00 uur in eigen huis op tegen Guadalajara. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo de San Francisco in Reinosa.

Via de Navalcarnero - Guadalajara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Navalcarnero - Guadalajara (1-2)

Het duel tussen Navalcarnero en Guadalajara is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Guadalajara. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Navalcarnero - Guadalajara
Goals
1
2
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
72
76
Gevaarlijke aanvallen
35
32
Corners
4
3
Wissels
3
0
LIVE Navalcarnero - Guadalajara 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Navalcarnero - Guadalajara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Navalcarnero - Guadalajara
Opstellingen Navalcarnero - Guadalajara

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Navalcarnero - Guadalajara

Navalcarnero en Guadalajara treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Navalcarnero en Guadalajara elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Navalcarnero 0
Winst Guadalajara 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Navalcarnero - Guadalajara Opstelling Navalcarnero Opstelling Guadalajara Live Navalcarnero - Guadalajara Live Navalcarnero - Guadalajara kijken Navalcarnero - Guadalajara kijken Live Navalcarnero - Guadalajara stream Navalcarnero - Guadalajara Fox Sports Nabeschouwing Navalcarnero - Guadalajara Uitslag Navalcarnero - Guadalajara Statistieken Navalcarnero - Guadalajara 2022 Navalcarnero - Guadalajara wedden Navalcarnero - Guadalajara gokken Navalcarnero - Guadalajara Unibet