Nabeschouwing Westlandia - Excelsior Maassluis (2-2) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 14:30 uur

In de neemt Westlandia het zaterdag 6 augustus 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior Maassluis. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk.

Via de Westlandia - Excelsior Maassluis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westlandia - Excelsior Maassluis (2-2)

In de heeft de wedstrijd tussen Westlandia en Excelsior Maassluis geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door , waarmee Westlandia met 1-0 de leiding nam. Excelsior Maassluis kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Westlandia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat de 2-2 maakte voor Excelsior Maassluis. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Westlandia - Excelsior Maassluis
Goals
2
2
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
9
17
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
52
102
Gevaarlijke aanvallen
22
43
Corners
4
10
LIVE Westlandia - Excelsior Maassluis 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westlandia - Excelsior Maassluis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Westlandia Doelpunt Westlandia 1-0
32' Doelpunt Excelsior Maassluis Doelpunt Excelsior Maassluis 1-1
52' Doelpunt Westlandia Doelpunt Westlandia 2-1
79' Doelpunt Excelsior Maassluis Doelpunt Excelsior Maassluis 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Westlandia - Excelsior Maassluis
Opstellingen Westlandia - Excelsior Maassluis

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westlandia - Excelsior Maassluis

Westlandia en Excelsior Maassluis treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Westlandia en Excelsior Maassluis elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Westlandia 0
Winst Excelsior Maassluis 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Westlandia - Excelsior Maassluis Opstelling Westlandia Opstelling Excelsior Maassluis Live Westlandia - Excelsior Maassluis Live Westlandia - Excelsior Maassluis kijken Westlandia - Excelsior Maassluis kijken Live Westlandia - Excelsior Maassluis stream Westlandia - Excelsior Maassluis Fox Sports Nabeschouwing Westlandia - Excelsior Maassluis Uitslag Westlandia - Excelsior Maassluis Statistieken Westlandia - Excelsior Maassluis 2022 Westlandia - Excelsior Maassluis wedden Westlandia - Excelsior Maassluis gokken Westlandia - Excelsior Maassluis Unibet