Nabeschouwing Xerez - Recreativo Huelva (1-0) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 20:30 uur

In de neemt Xerez het zaterdag 6 augustus 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Recreativo Huelva. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Chapín in Jerez de la Frontera.

Via de Xerez - Recreativo Huelva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Xerez - Recreativo Huelva (1-0)

Het duel tussen Xerez en Recreativo Huelva is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Xerez. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Sot, waarmee Xerez met 1-0 de leiding nam. In de 63e minuut moest A. Diawara van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Recreativo Huelva verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Xerez.

Wedstrijdstatistieken Xerez - Recreativo Huelva
Goals
1
0
Balbezit
41%
59%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
8
7
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
70
70
Gevaarlijke aanvallen
32
40
Corners
0
6
LIVE Xerez - Recreativo Huelva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Xerez - Recreativo Huelva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Xerez Doelpunt J. Sot Xerez 1-0
63' Rode kaart Recreativo Huelva Rode kaart voor A. Diawara Recreativo Huelva
Video hoogtepunten en samenvatting Xerez - Recreativo Huelva
Opstellingen Xerez - Recreativo Huelva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Xerez - Recreativo Huelva

Xerez en Recreativo Huelva treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Xerez en Recreativo Huelva elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Xerez 0
Winst Recreativo Huelva 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Xerez - Recreativo Huelva Opstelling Xerez Opstelling Recreativo Huelva Live Xerez - Recreativo Huelva Live Xerez - Recreativo Huelva kijken Xerez - Recreativo Huelva kijken Live Xerez - Recreativo Huelva stream Xerez - Recreativo Huelva Fox Sports Nabeschouwing Xerez - Recreativo Huelva Uitslag Xerez - Recreativo Huelva Statistieken Xerez - Recreativo Huelva 2022 Xerez - Recreativo Huelva wedden Xerez - Recreativo Huelva gokken Xerez - Recreativo Huelva Unibet