Nabeschouwing AZ - Real Sociedad (1-0) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 31 juli 2021 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt AZ het zaterdag 31 juli 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion in Alkmaar.

Via de AZ - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Real Sociedad (1-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen AZ en Real Sociedad is geëindigd in een 1-0 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Z. Aboukhlal, waarmee AZ met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name AZ dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van AZ.

LIVE AZ - Real Sociedad 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Real Sociedad Wissel J. Lobete Cienfuegos voor C. Fernandez Real Sociedad
28' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Real Sociedad
31' Wissel Real Sociedad Wissel R. Lopez voor R. Navarro Real Sociedad
31' Wissel Real Sociedad Wissel D. Garrido voor J. Guridi Real Sociedad
33' Doelpunt AZ Doelpunt Z. Aboukhlal AZ 1-0
63' Wissel AZ Wissel S. Beukema voor J. Clasie AZ
63' Wissel AZ Wissel V. Pavlidis voor T. Koopmeiners AZ
79' Wissel AZ Wissel H. Evjen voor J. Karlsson AZ
89' Wissel AZ Wissel E. Poku voor Z. Aboukhlal AZ