Nabeschouwing Celtic - West Ham United (2-6) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 24 juli 2021 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Celtic het zaterdag 24 juli 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - West Ham United (2-6)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Celtic en West Ham United is geëindigd in een 2-6 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door C. McGregor, waarmee Celtic met 1-0 de leiding nam. West Ham United kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Antonio, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette M. Antonio zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee West Ham United de leiding in de wedstrijd nam.

M. Noble zette West Ham United even later op 1-3 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. In de 50e minuut kwam Celtic weer dichterbij, nadat R. Christie de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 53e minuut was het S. Benrahma van West Ham United wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Het volgende doelpunt van West Ham United viel in de 73e minuut en betekende de 2-5. Het doelpunt kwam op naam van J. Bowen. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door West Ham United. Het was A. Okoflex die in de 85e minuut de stand op 2-6 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-6 stand in het voordeel van West Ham United.

LIVE Celtic - West Ham United 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel West Ham United Wissel I. Diop voor A. Ogbonna West Ham United
7' Doelpunt Celtic Doelpunt C. McGregor Celtic 1-0
23' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Antonio West Ham United 1-1
32' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Antonio West Ham United 1-2
37' Penalty West Ham United Penalty M. Noble West Ham United 1-3
46' Wissel Celtic Wissel S. Bain voor V. Barkas Celtic
46' Wissel West Ham United Wissel D. Randolph voor L. Fabianski West Ham United
50' Doelpunt Celtic Doelpunt R. Christie met assist van L. Abada Celtic 2-3
53' Doelpunt West Ham United Doelpunt S. Benrahma West Ham United 2-4
66' Wissel West Ham United Wissel C. Coventry voor M. Lanzini West Ham United
72' Wissel West Ham United Wissel B. Johnson voor M. Antonio West Ham United
73' Doelpunt West Ham United Doelpunt J. Bowen West Ham United 2-5
77' Wissel West Ham United Wissel A. Okoflex voor S. Benrahma West Ham United
77' Wissel West Ham United Wissel F. Alves voor C. Dawson West Ham United
85' Doelpunt West Ham United Doelpunt A. Okoflex West Ham United 2-6
87' Wissel West Ham United Wissel N. Holland voor J. Bowen West Ham United
87' Wissel West Ham United Wissel K. Forson voor P. Fornals West Ham United