Nabeschouwing Crvena Zvezda - Aris (2-1) || Vriendschappelijk club 2021

Donderdag 1 juli 2021 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Crvena Zvezda het donderdag 1 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Aris. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Crvena Zvezda - Aris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Aris (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Crvena Zvezda en Aris is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crvena Zvezda.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door S. Babic, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van F. Bertoglio in de 78e minuut zorgde er even later voor dat Aris weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 82e minuut zette G. Kanga zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Crvena Zvezda de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Crvena Zvezda dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crvena Zvezda - Aris 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Aris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt S. Babic Crvena Zvezda 1-0
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel A. M. Bakayoko voor S. Babic Crvena Zvezda
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Degenek voor El Fardou Ben Crvena Zvezda
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Erakovic voor M. Gajic Crvena Zvezda
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Gobeljic voor M. Ivanic Crvena Zvezda
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel J. S. Sanogo voor A. Katai Crvena Zvezda
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel G. Kanga voor N. Krstovic Crvena Zvezda
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel F. Falco voor V. Nikolic Crvena Zvezda
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Srnic voor R. Pankov Crvena Zvezda
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel Z. Gavric voor N. Petrovic Crvena Zvezda
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Pavkov voor M. Rodic Crvena Zvezda
78' Penalty Aris Penalty F. Bertoglio Aris 1-1
82' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt G. Kanga Crvena Zvezda 2-1