Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne (2-1) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 31 juli 2021 - 15:30 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Eintracht Frankfurt het zaterdag 31 juli 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Deutsche Bank Park in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Eintracht Frankfurt en Saint-Étienne is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Eintracht Frankfurt. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door C. Lenz, waarmee Eintracht Frankfurt met 1-0 de leiding nam. Eintracht Frankfurt vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Borre op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Saint-Étienne de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Kolodziejczak. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Saint-Étienne kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Eintracht Frankfurt dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne
Goals
2
1
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
4
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
100
96
Gevaarlijke aanvallen
51
44
Overtredingen
23
10
Buitenspel
1
2
Corners
3
1
Wissels
10
11
LIVE Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt C. Lenz Eintracht Frankfurt 1-0
15' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Saint-Étienne
41' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt R. Borre Eintracht Frankfurt 2-0
49' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor Tuta Eintracht Frankfurt
59' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor O. NDicka Eintracht Frankfurt
74' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt T. Kolodziejczak Saint-Étienne 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne

Eintracht Frankfurt en Saint-Étienne treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Eintracht Frankfurt en Saint-Étienne elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Eintracht Frankfurt 0
Winst Saint-Étienne 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne Opstelling Eintracht Frankfurt Opstelling Saint-Étienne Live Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne Live Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne kijken Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne kijken Live Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne stream Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne Fox Sports Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne Uitslag Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne Statistieken Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne Vriendschappelijk club 2021 Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne wedden Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne gokken Eintracht Frankfurt - Saint-Étienne Unibet