Nabeschouwing Fenerbahçe - Dynamo Kiev (1-1) || Vriendschappelijk club 2021

Woensdag 4 augustus 2021 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Fenerbahçe het woensdag 4 augustus 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Dynamo Kiev (1-1)

De Vriendschappelijk club 2021 wedstrijd tussen Fenerbahçe en Dynamo Kiev geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door B. Lednev, waarmee Dynamo Kyiv met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe kwam na 63 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Pelkas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Dynamo Kiev
1
1
LIVE Fenerbahçe - Dynamo Kiev 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt B. Lednev met assist van V. Tsygankov Dynamo Kyiv 0-1
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Tymchyk voor T. Kedziora Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Buyalskyy voor B. Lednev Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Mykolenko voor Sidcley Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor E. Ramirez Dynamo Kyiv
62' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Antyukh voor G. Rodrigues Dynamo Kyiv
63' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt D. Pelkas Fenerbahçe 1-1
66' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Shaparenko voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
66' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Karavaev voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
67' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Shabanov voor O. Syrota Dynamo Kyiv
67' Wissel Dynamo Kyiv Wissel G. Bushchan voor D. Boyko Dynamo Kyiv
67' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Andriyevski voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
67' Wissel Fenerbahçe Wissel I. Kahveci voor D. Pelkas Fenerbahçe
67' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Dursun voor E. Valencia Fenerbahçe
67' Wissel Fenerbahçe Wissel N. Sangare voor F. Kadioglu Fenerbahçe
76' Wissel Fenerbahçe Wissel O. Tufan voor M. Ozil Fenerbahçe
76' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Yandas voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
76' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Samatta voor M. Zajc Fenerbahçe
77' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Jorgensen voor B. Osayi-Samuel Fenerbahçe
84' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor D. Garmash Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Dynamo Kiev
Opstellingen Fenerbahçe - Dynamo Kiev
De opstellingen van Fenerbahçe en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Dynamo Kiev

Fenerbahçe en Dynamo Kiev treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Çağdaş Altay en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Dynamo Kiev elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.