Nabeschouwing Fenerbahçe - Greuther Fürth (3-2) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 31 juli 2021 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Fenerbahçe het zaterdag 31 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Greuther Fürth. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Greuther Fürth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Greuther Fürth (3-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Fenerbahçe en Greuther Fürth is onder leiding van scheidsrechter Can Cengiz geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fenerbahçe kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Zajc. Fenerbahçe vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Dursun op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee S. Dursun zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 34 minuten deed A. Barry iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van SpVgg Greuther Fürth werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk SpVgg Greuther Fürth dat in de 76e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Leweling de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Can Cengiz en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Fenerbahçe.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Greuther Fürth
3
2
LIVE Fenerbahçe - Greuther Fürth 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Greuther Fürth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Zajc Fenerbahçe 1-0
8' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Dursun Fenerbahçe 2-0
30' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Dursun Fenerbahçe 3-0
34' Doelpunt SpVgg Greuther Fürth Doelpunt A. Barry SpVgg Greuther Fürth 3-1
46' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Valencia voor S. Dursun Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel I. Kahveci voor M. Ozil Fenerbahçe
46' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Hoogma voor H. N. Sarpei SpVgg Greuther Fürth
46' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel L. V. Schaffran voor S. Burchert SpVgg Greuther Fürth
46' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Leweling voor D. Abiama SpVgg Greuther Fürth
46' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel N. Seufert voor A. Fein SpVgg Greuther Fürth
46' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Yandas voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
56' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor SpVgg Greuther Fürth
59' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Aziz voor D. Pelkas Fenerbahçe
61' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel S. Asta voor A. Barry SpVgg Greuther Fürth
74' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel T. Tillman voor J. Green SpVgg Greuther Fürth
76' Doelpunt SpVgg Greuther Fürth Doelpunt J. Leweling SpVgg Greuther Fürth 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Greuther Fürth
Opstellingen Fenerbahçe - Greuther Fürth
De opstellingen van Fenerbahçe en Greuther Fürth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.