Nabeschouwing Northampton Town - West Ham United (1-2) || Vriendschappelijk club 2021

Dinsdag 13 juli 2021 - 20:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Northampton Town het dinsdag 13 juli 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in PTS ACADEMY STADIUM in Northampton.

Via de Northampton Town - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - West Ham United (1-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Northampton Town en West Ham United is geëindigd in een 1-2 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. Nelson zette West Ham United op een 0-1 voorsprong in de 2e minuut van de wedstrijd. West Ham United vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Coventry op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut wist Northampton Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Hoskins. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Northampton Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor West Ham United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Northampton Town - West Ham United
1
2
LIVE Northampton Town - West Ham United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Eigen doelpunt West Ham United Eigen doelpunt S. Nelson West Ham United 0-1
13' Doelpunt West Ham United Doelpunt C. Coventry West Ham United 0-2
29' Doelpunt Northampton Town Doelpunt S. Hoskins Northampton Town 1-2