Nabeschouwing Real Betis - Roma (5-2) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 7 augustus 2021 - 22:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Real Betis het zaterdag 7 augustus 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Roma (5-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Real Betis en Roma is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geëindigd in een 5-2 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Betis kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Rodri. Roma kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Shomurodov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette N. Fekir zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Betis de leiding in de wedstrijd nam.

Na 51 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Mancini de 2-2 maakte voor Roma. Real Betis leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 58 minuten op voorsprong na een goal van A. Moreno: 3-2. Na 59 minuten kon L. Pellegrini van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Roma het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 59e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het J. Mourinho van Roma die voortijdig moest vertrekken. Na 65 minuten moest ook G. Mancini van Roma het veld verlaten nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart kreeg. Na 78 minuten moest opnieuw een speler het veld verlaten. Dit keer was het R. Karsdorp van Roma die van de scheidsrechter een rode kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jorge Figueroa Vazquez en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Real Betis.

LIVE Real Betis - Roma 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rodri Real Betis 1-0
12' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Karsdorp Roma
17' Wissel Real Betis Wissel M. Montoya voor Y. Sabaly Real Betis
27' Doelpunt Roma Doelpunt E. Shomurodov met assist van L. Pellegrini Roma 1-1
30' Doelpunt Real Betis Doelpunt N. Fekir met assist van S. Canales Real Betis 2-1
37' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Pellegrini Roma
41' Gele kaart Roma Gele kaart voor H. Mkhitaryan Roma
46' Wissel Roma Wissel Ibanez voor C. Smalling Roma
46' Wissel Roma Wissel J. Veretout voor A. Diawara Roma
46' Wissel Roma Wissel E. Bove voor B. Cristante Roma
46' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor H. Mkhitaryan Roma
51' Doelpunt Roma Doelpunt G. Mancini Roma 2-2
53' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor S. Canales Real Betis
54' Gele kaart Roma Gele kaart voor N. Zaniolo Roma
58' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Moreno Real Betis 3-2
58' Gele kaart Roma Gele kaart voor G. Mancini Roma
59' Tweede gele kaart Roma Tweede gele kaart voor L. Pellegrini Roma
59' Rode kaart Roma Rode kaart voor J. Mourinho Roma
63' Wissel Roma Wissel C. Perez voor N. Zaniolo Roma
65' Tweede gele kaart Roma Tweede gele kaart voor G. Mancini Roma
67' Wissel Roma Wissel M. Kumbulla voor E. Shomurodov Roma
70' Wissel Roma Wissel D. Fuzato voor R. Patricio Roma
72' Wissel Real Betis Wissel W. Carvalho voor Rodri Real Betis
72' Wissel Real Betis Wissel Robert voor P. Akouokou Real Betis
73' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor A. Ruibal Garcia Real Betis
73' Wissel Real Betis Wissel C. Tello voor B. Iglesias Real Betis
78' Rode kaart Roma Rode kaart voor R. Karsdorp Roma
80' Doelpunt Real Betis Doelpunt C. Tello met assist van W. Carvalho Real Betis 4-2
83' Doelpunt Real Betis Doelpunt Robert met assist van Joaquin Real Betis 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Roma
Opstellingen Real Betis - Roma
De opstellingen van Real Betis en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Real Betis - Roma

Real Betis en Roma treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Betis en Roma elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.