Nabeschouwing Real Betis - Wolverhampton Wanderers (0-1) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 24 juli 2021 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Real Betis het zaterdag 24 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de La Línea de la Concepción in La Línea de la Concepción.

Via de Real Betis - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Wolverhampton Wanderers (0-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Real Betis en Wolverhampton Wanderers is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door P. Cutrone, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Wolverhampton Wanderers de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Real Betis - Wolverhampton Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Kilman voor W. Boly Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Real Betis Wissel A. Marchena voor V. Camarasa Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel M. Montoya voor Y. Sabaly Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel R. Silva voor J. Robles Real Betis
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Neves voor T. Perry Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Jose Sa voor J. Ruddy Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel N. Semedo voor K. Hoever Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel F. Silva voor F. Marcal Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Y. Mosquera voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor M. Gibbs-White Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel C. Marques voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Cundle voor Trincao Wolverhampton Wanderers
61' Wissel Real Betis Wissel A. Ruibal Garcia voor C. Tello Real Betis
61' Wissel Real Betis Wissel Y. Fekir voor N. Fekir Real Betis
61' Wissel Real Betis Wissel Loren voor B. Iglesias Real Betis
73' Wissel Real Betis Wissel K. Hermoso voor V. Ruiz Real Betis
73' Wissel Real Betis Wissel Rober voor Rodri Real Betis
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel O. Otasowie voor R. Ait Nouri Wolverhampton Wanderers
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel H. Bueno voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
83' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt P. Cutrone Wolverhampton Wanderers 0-1