Nabeschouwing Salzburg - Monaco (1-3) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 3 juli 2021 - 16:30 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Salzburg het zaterdag 3 juli 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportzentrum Anif in Anif.

Via de Salzburg - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Monaco (1-3)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Salzburg en Monaco is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Monaco
Goals
1
3
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
5
6
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
70
70
Gevaarlijke aanvallen
20
28
Corners
2
6
LIVE Salzburg - Monaco 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Monaco
Opstellingen Salzburg - Monaco

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Salzburg - Monaco

Salzburg en Monaco treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Salzburg en Monaco elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 0
Winst Monaco 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Salzburg - Monaco Opstelling Salzburg Opstelling Monaco Live Salzburg - Monaco Live Salzburg - Monaco kijken Salzburg - Monaco kijken Live Salzburg - Monaco stream Salzburg - Monaco Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - Monaco Uitslag Salzburg - Monaco Statistieken Salzburg - Monaco Vriendschappelijk club 2021 Salzburg - Monaco wedden Salzburg - Monaco gokken Salzburg - Monaco Unibet