Nabeschouwing Sporting Braga - Paços de Ferreira (2-1) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 24 juli 2021 - 21:00 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Sporting Braga het zaterdag 24 juli 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Paços de Ferreira (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Sporting Braga en Paços de Ferreira is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door A. Ruiz, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. Paços de Ferreira kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Silva, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette M. Gonzalez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting Braga de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Sporting Braga dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Paços de Ferreira
Goals
2
1
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
139
94
Gevaarlijke aanvallen
73
34
Corners
4
0
LIVE Sporting Braga - Paços de Ferreira 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
53' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt A. Ruiz Sporting Braga 1-0
58' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt L. Silva Paços de Ferreira 1-1
62' Wissel Sporting Braga Wissel L. Hornicek voor Matheus Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel A. Horta voor A. Castro Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel L. Piazon voor Fransergio Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel M. Gonzalez voor A. Ruiz Sporting Braga
74' Wissel Sporting Braga Wissel R. Fernandes voor W. Galeno Sporting Braga
86' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt M. Gonzalez Sporting Braga 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Paços de Ferreira
Opstellingen Sporting Braga - Paços de Ferreira

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sporting Braga - Paços de Ferreira

Sporting Braga en Paços de Ferreira treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Sporting Braga en Paços de Ferreira elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Braga 0
Winst Paços de Ferreira 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sporting Braga - Paços de Ferreira Opstelling Sporting Braga Opstelling Paços de Ferreira Live Sporting Braga - Paços de Ferreira Live Sporting Braga - Paços de Ferreira kijken Sporting Braga - Paços de Ferreira kijken Live Sporting Braga - Paços de Ferreira stream Sporting Braga - Paços de Ferreira Fox Sports Nabeschouwing Sporting Braga - Paços de Ferreira Uitslag Sporting Braga - Paços de Ferreira Statistieken Sporting Braga - Paços de Ferreira Vriendschappelijk club 2021 Sporting Braga - Paços de Ferreira wedden Sporting Braga - Paços de Ferreira gokken Sporting Braga - Paços de Ferreira Unibet