Nabeschouwing Sporting CP - Olympique Lyon (3-2) || Vriendschappelijk club 2021

Zondag 25 juli 2021 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Sporting CP het zondag 25 juli 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Olympique Lyon (3-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Sporting CP en Olympique Lyon is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Dembele, waarmee Olympique Lyonnais met 0-1 de leiding nam. Sporting CP kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Paulinho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette Pedro Goncalves zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting CP de leiding in de wedstrijd nam.

Na 50 minuten werd de voorsprong voor Sporting CP vergroot nadat Paulinho de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Olympique Lyonnais dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat I. Slimani de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sporting CP.

LIVE Sporting CP - Olympique Lyon 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Dembele met assist van H. Aouar Olympique Lyonnais 0-1
23' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor N. Mendes Sporting CP
30' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Olympique Lyonnais
30' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Paulinho Sporting CP 1-1
34' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Pedro Goncalves met assist van G. Inacio Sporting CP 2-1
46' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Denayer voor S. Diomande Olympique Lyonnais
46' Wissel Olympique Lyonnais Wissel T. Mendes voor Henrique Olympique Lyonnais
50' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Paulinho met assist van Pedro Goncalves Sporting CP 3-1
57' Wissel Sporting CP Wissel N. Santos voor Pedro Goncalves Sporting CP
62' Wissel Sporting CP Wissel R. Vinagre voor N. Mendes Sporting CP
66' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Gusto voor L. Dubois Olympique Lyonnais
69' Wissel Sporting CP Wissel G. Plata voor J. Cabral Sporting CP
69' Wissel Sporting CP Wissel Tabata voor Paulinho Sporting CP
70' Wissel Sporting CP Wissel T. Tomas voor S. Coates Sporting CP
70' Wissel Sporting CP Wissel M. Reis voor J. Palhinha Sporting CP
71' VAR: Afgekeurd doelpunt T. de Melo Tomás Afgekeurd doelpunt T. de Melo Tomás Sporting CP
71' Wissel Olympique Lyonnais Wissel D. Da Silva voor M. Dembele Olympique Lyonnais
71' Wissel Olympique Lyonnais Wissel I. Slimani voor K. Ekambi Olympique Lyonnais
71' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. R. Cherki voor M. Caqueret Olympique Lyonnais
72' Wissel Olympique Lyonnais Wissel H. Keita voor Jean Lucas Olympique Lyonnais
94' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt I. Slimani Olympique Lyonnais 3-2