Nabeschouwing Sturm Graz - Liefering (9-1) || Vriendschappelijk club 2021

Vrijdag 2 juli 2021 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Sturm Graz het vrijdag 2 juli 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Liefering.

Via de Sturm Graz - Liefering live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Liefering (9-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Sturm Graz en Liefering is geëindigd in een 9-1 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 5-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 9-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door O. Kiteishvili, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Sturm Graz vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Kiteishvili op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Sturm Graz, waarmee K. Yeboah zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sturm Graz geen gas terug, waardoor in de 39e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Yeboah. De 5-0 voor Sturm Graz volgde even later in de 42e minuut nadat K. Yeboah namens zijn team opnieuw wist te scoren. Even later was het opnieuw K. Yeboah die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Sturm Graz op 6-0 in de 70e minuut. Het volgende doelpunt van Sturm Graz viel in de 73e minuut en betekende de 7-0. Het doelpunt kwam op naam van M. Sarkaria. In de 81e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door A. Dante van Sturm Graz die daarmee tekende voor de 8-0. In de 83e minuut en werd het 8-1 via F. Crescenti speler Liefering. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Sturm Graz, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 9-1 stand in het voordeel van Sturm Graz.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - Liefering
Goals
9
1
Balbezit
62%
38%
Schoten totaal
23
5
Schoten op doel
14
2
Aanvallen
118
82
Gevaarlijke aanvallen
81
21
Corners
5
0
Wissels
3
0
LIVE Sturm Graz - Liefering 9-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Liefering teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt O. Kiteishvili Sturm Graz 1-0
29' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt O. Kiteishvili Sturm Graz 2-0
38' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah Sturm Graz 3-0
39' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah Sturm Graz 4-0
42' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah Sturm Graz 5-0
70' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah Sturm Graz 6-0
73' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Sarkaria Sturm Graz 7-0
81' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt A. Dante Sturm Graz 8-0
83' Doelpunt Liefering Doelpunt F. Crescenti Liefering 8-1
88' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Sarkaria Sturm Graz 9-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Liefering
Opstellingen Sturm Graz - Liefering

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sturm Graz - Liefering

Sturm Graz en Liefering treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Sturm Graz en Liefering elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Sturm Graz 0
Winst Liefering 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Sturm Graz - Liefering Opstelling Sturm Graz Opstelling Liefering Live Sturm Graz - Liefering Live Sturm Graz - Liefering kijken Sturm Graz - Liefering kijken Live Sturm Graz - Liefering stream Sturm Graz - Liefering Fox Sports Nabeschouwing Sturm Graz - Liefering Uitslag Sturm Graz - Liefering Statistieken Sturm Graz - Liefering Vriendschappelijk club 2021 Sturm Graz - Liefering wedden Sturm Graz - Liefering gokken Sturm Graz - Liefering Unibet