Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sparta Praha (3-2) || Vriendschappelijk club 2021

Vrijdag 9 juli 2021 - 17:00 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Wolfsberger AC het vrijdag 9 juli 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha.

Via de Wolfsberger AC - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sparta Praha (3-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Wolfsberger AC en Sparta Praha is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Krejci, waarmee Sparta Praha met 0-1 de leiding nam. Wolfsberger AC kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Rocher, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette T. Wiesner zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sparta Praha de leiding in de wedstrijd nam.

Na 43 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Baumgartner de 2-2 maakte voor Wolfsberger AC. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wolfsberger AC dat in de 67e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat E. Peretz de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Wolfsberger AC.

Wedstrijdstatistieken Wolfsberger AC - Sparta Praha
Goals
3
2
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
7
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
61
68
Gevaarlijke aanvallen
27
40
Corners
8
6
Wissels
8
9
LIVE Wolfsberger AC - Sparta Praha 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt L. Krejci Sparta Praha 0-1
19' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt T. Rocher Wolfsberger AC 1-1
38' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt T. Wiesner Sparta Praha 1-2
43' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt D. Baumgartner Wolfsberger AC 2-2
67' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt E. Peretz Wolfsberger AC 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Sparta Praha
Opstellingen Wolfsberger AC - Sparta Praha

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wolfsberger AC - Sparta Praha

Wolfsberger AC en Sparta Praha treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsberger AC en Sparta Praha in de Vriendschappelijk club vond plaats op 12 augustus 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsberger AC 0
Winst Sparta Praha 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Wolfsberger AC - Sparta Praha Opstelling Wolfsberger AC Opstelling Sparta Praha Live Wolfsberger AC - Sparta Praha Live Wolfsberger AC - Sparta Praha kijken Wolfsberger AC - Sparta Praha kijken Live Wolfsberger AC - Sparta Praha stream Wolfsberger AC - Sparta Praha Fox Sports Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sparta Praha Uitslag Wolfsberger AC - Sparta Praha Statistieken Wolfsberger AC - Sparta Praha Vriendschappelijk club 2021 Wolfsberger AC - Sparta Praha wedden Wolfsberger AC - Sparta Praha gokken Wolfsberger AC - Sparta Praha Unibet