Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Leicester City (1-0) || Vriendschappelijk club 2021

Woensdag 28 juli 2021 - 20:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Wycombe Wanderers het woensdag 28 juli 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Leicester City (1-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Wycombe Wanderers en Leicester City is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door D. Horgan, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Wycombe Wanderers de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Wycombe Wanderers - Leicester City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Leicester City Wissel K. Dewsbury-Hall voor B. Soumare Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel F. Benkovic voor C. Soyuncu Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel H. Choudhury voor R. Ghezzal Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor L. Thomas Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel D. Amartey voor R. Pereira Leicester City
46' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Jacobson voor J. Grimmer Wycombe Wanderers
46' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kashket voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
46' Wissel Leicester City Wissel B. Nelson voor W. Fofana Leicester City
46' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Stewart voor G. McCleary Wycombe Wanderers
46' Wissel Wycombe Wanderers Wissel M. Bloomfield voor S. Kaikai Wycombe Wanderers
46' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor J. Wakely Wycombe Wanderers
46' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Mehmeti voor J. Obita Wycombe Wanderers
46' Wissel Leicester City Wissel E. Jakupovic voor D. Iversen Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor J. Vardy Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel J. Maddison voor P. Daka Leicester City
46' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Samuel voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
46' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Trialist voor J. Scowen Wycombe Wanderers
46' Wissel Leicester City Wissel K. Sowah voor W. Ndidi Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel T. Suengchitthawon voor T. Maswanhise Leicester City
62' Wissel Leicester City Wissel V. Daley-Campbell voor T. Suengchitthawon Leicester City
76' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Pryzbek voor D. Stockdale Wycombe Wanderers
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Trialist A voor N. Freeman Wycombe Wanderers
80' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt D. Horgan Wycombe Wanderers 1-0