Nabeschouwing Vicenza - Milan (1-6) || Vriendschappelijk club

Zaterdag 6 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk club neemt Vicenza het zaterdag 6 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Romeo Menti in Vicenza.

Via de Vicenza - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vicenza - Milan (1-6)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Vicenza en Milan is onder leiding van scheidsrechter Marco Monaldi geëindigd in een 1-6 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Vicenza kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van A. Rolfini. Milan kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Leao, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut zette J. Messias zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Milan de leiding in de wedstrijd nam.

Na 30 minuten werd de voorsprong voor Milan vergroot nadat A. Rebic de 1-3 wist te scoren. In de 31e werkte N. Dalmonte de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-4 kwam te staan. In de 49e minuut was het F. Tomori van Milan wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Namens Milan mocht A. Rebic in de 69e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Monaldi en eindigde de wedstrijd dus met een 1-6 stand in het voordeel van Milan.

Wedstrijdstatistieken Vicenza - Milan
Goals
1
6
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
1
15
Schoten op doel
1
9
Aanvallen
85
112
Gevaarlijke aanvallen
29
72
Corners
1
3
Wissels
8
3
LIVE Vicenza - Milan 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vicenza - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Vicenza Doelpunt A. Rolfini met assist van T. Begic Vicenza 1-0
11' Doelpunt Milan Doelpunt R. Leao met assist van A. Rebic Milan 1-1
17' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor R. Cataldi Vicenza
21' Doelpunt Milan Doelpunt J. Messias met assist van R. Leao Milan 1-2
30' Doelpunt Milan Doelpunt A. Rebic met assist van T. Hernandez Milan 1-3
31' Eigen doelpunt Milan Eigen doelpunt N. Dalmonte Milan 1-4
49' Doelpunt Milan Doelpunt F. Tomori met assist van I. Bennacer Milan 1-5
51' Wissel Milan Wissel R. Krunic voor S. Tonali Milan
59' Wissel Milan Wissel A. Saelemaekers voor J. Messias Milan
64' Wissel Vicenza Wissel A. Favero voor N. Dalmonte Vicenza
64' Wissel Vicenza Wissel M. Manfredonia voor R. Cataldi Vicenza
69' Doelpunt Milan Doelpunt A. Rebic met assist van B. Diaz Milan 1-6
70' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor K. Jimenez Vicenza
75' Wissel Milan Wissel C. De Ketelaere voor B. Diaz Milan
80' Wissel Vicenza Wissel T. Busatto voor F. Alessio Vicenza
Video hoogtepunten en samenvatting Vicenza - Milan
Opstellingen Vicenza - Milan
De opstellingen van Vicenza en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Vicenza - Milan

Vicenza en Milan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Monaldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vicenza en Milan in de Vriendschappelijk club vond plaats op 9 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vicenza te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vicenza. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vicenza 0
Winst Milan 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Vicenza - Milan Opstelling Vicenza Opstelling Milan Live Vicenza - Milan Live Vicenza - Milan kijken Vicenza - Milan kijken Live Vicenza - Milan stream Vicenza - Milan Fox Sports Nabeschouwing Vicenza - Milan Uitslag Vicenza - Milan Statistieken Vicenza - Milan Vriendschappelijk club 2022 Vicenza - Milan wedden Vicenza - Milan gokken Vicenza - Milan Unibet