Nabeschouwing Valencia - Levante (4-1) || Copa Del Rey 2011/2012

Donderdag 19 januari 2012 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Valencia het donderdag 19 januari 2012 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Levante.

Via de Valencia - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Levante (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Valencia en Levante is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Jonas. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Valencia dat via Soldado dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Koné dacht na 37 minuten te scoren voor Levante, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde Valencia via P. Piatti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 94 minuten spelen wist Valencia via A. Costa de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Levante
4
1
LIVE Valencia - Levante 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Levante Wissel N. El Zhar voor Barkero Levante
24' Doelpunt Valencia Doelpunt Jonas Valencia
31' Doelpunt Valencia Doelpunt Soldado Valencia
33' Gele kaart Levante Gele kaart voor Xavi Torres Levante
37' Doelpunt Levante Doelpunt A. Koné Levante
46' Doelpunt Valencia Doelpunt P. Piatti Valencia
46' Wissel Levante Wissel G. Munúa voor K. Navas Levante
54' Gele kaart Levante Gele kaart voor G. Cabral Levante
56' Gele kaart Levante Gele kaart voor Roger Martí Levante
68' Wissel Valencia Wissel S. Feghouli voor Pablo Hernández Valencia
72' Wissel Levante Wissel Rafa Jordá voor Roger Martí Levante
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Soldado Valencia
74' Wissel Valencia Wissel É. Banega voor P. Piatti Valencia
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Feghouli Valencia
79' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. El Zhar Levante
80' Gele kaart Levante Gele kaart voor Juanfran Levante
82' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Jonas Valencia
83' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Diego Alves Valencia
83' Wissel Valencia Wissel Aduriz voor Jonas Valencia
94' Doelpunt Valencia Doelpunt A. Costa Valencia
93' Gele kaart Valencia Gele kaart voor A. Costa Valencia
91' Gele kaart Levante Gele kaart voor Iborra Levante