Nabeschouwing Barcelona - Valencia (7-0) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 3 februari 2016 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Barcelona het woensdag 3 februari 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Barcelona - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Valencia (7-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Valencia is geëindigd in een 7-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Suárez. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het FC Barcelona dat via L. Suárez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Messi dacht na 29 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 47e minuut werd S. Mustafi van Valencia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Valencia het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 58 minuten spelen wist FC Barcelona via L. Messi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut scoorde L. Messi namens FC Barcelona. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 83e minuut leek L. Suárez te scoren voor FC Barcelona, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 88e minuut leek L. Suárez te scoren voor FC Barcelona, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Valencia
7
0
LIVE Barcelona - Valencia 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van Neymar FC Barcelona
12' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van Aleix Vidal FC Barcelona
14' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Iniesta FC Barcelona
24' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Piqué FC Barcelona
29' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Neymar FC Barcelona
33' Wissel Valencia Wissel S. Feghouli voor Danilo Barbosa Valencia
47' Rode kaart Valencia Rode kaart voor S. Mustafi Valencia
46' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Roberto voor Iniesta FC Barcelona
46' Wissel Valencia Wissel Rúben Vezo voor Guilherme Siqueira Valencia
58' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suárez FC Barcelona
58' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor João Cancelo Valencia
61' Wissel FC Barcelona Wissel Bartra voor Piqué FC Barcelona
65' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Feghouli Valencia
70' Wissel FC Barcelona Wissel Adriano Correia voor Jordi Alba FC Barcelona
74' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
79' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Cheryshev Valencia
83' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van Adriano Correia FC Barcelona
84' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Turan FC Barcelona
88' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van A. Turan FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Valencia
Opstellingen Barcelona - Valencia

Voorbeschouwing Barcelona - Valencia

Barcelona en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Valencia in de Copa Del Rey vond plaats op 8 februari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barcelona als Valencia wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.