Nabeschouwing Linares Deportivo - FC Jumilla (2-1) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 september 2015 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Linares Deportivo het woensdag 2 september 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen FC Jumilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Linarejos (Linares) in Linares.

Via de Linares Deportivo - FC Jumilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Linares Deportivo - FC Jumilla (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Linares Deportivo en FC Jumilla is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Linares Deportivo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Linares Deportivo op voorsprong te komen via een doelpunt van Rafa Payán. Helaas voor Linares Deportivo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het FC Jumilla dat via P. Etamané dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Rafa Payán dacht na 75 minuten te scoren voor Linares Deportivo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Linares Deportivo - FC Jumilla
2
1
LIVE Linares Deportivo - FC Jumilla 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linares Deportivo - FC Jumilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Linares Deportivo Gele kaart voor Fran Carles Linares Deportivo
25' Doelpunt Linares Deportivo Doelpunt Rafa Payán Linares Deportivo
27' Gele kaart FC Jumilla Gele kaart voor Sergio Albiol FC Jumilla
29' Gele kaart Linares Deportivo Gele kaart voor Fran Fernández Linares Deportivo
32' Doelpunt FC Jumilla Doelpunt P. Etamané FC Jumilla
36' Gele kaart FC Jumilla Gele kaart voor Manu Torres FC Jumilla
46' Wissel FC Jumilla Wissel Gonzalo Guardiola voor Víctor Fenoll FC Jumilla
46' Wissel FC Jumilla Wissel S. Varga voor Carlos Terol FC Jumilla
55' Wissel Linares Deportivo Wissel David Gámiz voor Fran Fernández Linares Deportivo
63' Wissel Linares Deportivo Wissel Francis Ferrón voor Juanfran Linares Deportivo
66' Gele kaart FC Jumilla Gele kaart voor P. Etamané FC Jumilla
67' Wissel FC Jumilla Wissel Fran Manzanara voor Jorge Perona FC Jumilla
75' Doelpunt Linares Deportivo Doelpunt Rafa Payán Linares Deportivo
81' Wissel Linares Deportivo Wissel Vicente Rodríguez voor Rodri Linares Deportivo
84' Gele kaart FC Jumilla Gele kaart voor Fran Manzanara FC Jumilla