Nabeschouwing Mirandés - Málaga (2-1) || Copa Del Rey 2015/2016

Donderdag 3 december 2015 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Mirandés het donderdag 3 december 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Málaga.

Via de Mirandés - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mirandés - Málaga (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Mirandés en Málaga is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mirandés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht Mirandés op voorsprong te komen via een doelpunt van Álex García. Helaas voor Mirandés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Málaga dat via R. Santa Cruz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Lago dacht na 69 minuten te scoren voor Mirandés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mirandés - Málaga
2
1
LIVE Mirandés - Málaga 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mirandés - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Mirandés Doelpunt Álex García Mirandés
42' Gele kaart Málaga Gele kaart voor A. Tighadouini Málaga
45' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Fran Carnicer Mirandés
46' Wissel Mirandés Wissel Kijera voor Fran Carnicer Mirandés
52' Doelpunt Málaga Doelpunt R. Santa Cruz Málaga
57' Wissel Mirandés Wissel J. Lago voor Álex García Mirandés
57' Wissel Mirandés Wissel Marco Sangalli voor Abdón Prats Mirandés
63' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Carlos Lázaro Mirandés
69' Doelpunt Mirandés Doelpunt J. Lago Mirandés
72' Wissel Málaga Wissel Pablo Fornals voor J. Añor Málaga
73' Wissel Málaga Wissel Javier Ontiveros voor A. Tighadouini Málaga
83' Wissel Málaga Wissel D. Čop voor Ricardo Horta Málaga