Nabeschouwing Sevilla - UD Logroñés (2-0) || Copa Del Rey 2015/2016

Dinsdag 15 december 2015 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Sevilla het dinsdag 15 december 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen UD Logroñés.

Via de Sevilla - UD Logroñés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - UD Logroñés (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en UD Logroñés is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Immobile. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Sevilla dat via José Antonio Reyes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 83e minuut moest Sevilla verder met een man minder nadat Iborra een rode kaart had gekregen. Het lukte UD Logroñés in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - UD Logroñés
2
0
LIVE Sevilla - UD Logroñés 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - UD Logroñés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Sevilla Doelpunt C. Immobile Sevilla
33' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Borja García UD Logroñés
40' Doelpunt Sevilla Doelpunt José Antonio Reyes Sevilla
46' Wissel UD Logroñés Wissel Jaime Paredes voor Álvaro González UD Logroñés
46' Wissel UD Logroñés Wissel Titi voor Michel UD Logroñés
59' Wissel UD Logroñés Wissel Antxón Muneta voor B. Ba UD Logroñés
68' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. NZonzi Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel Curro Sánchez voor José Antonio Reyes Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel T. Kolodziejczak voor Diego González Sevilla
76' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Coke Sevilla
77' Wissel Sevilla Wissel Llorente voor S. NZonzi Sevilla
83' Rode kaart Sevilla Rode kaart voor Iborra Sevilla
86' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Iker Alegre UD Logroñés
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - UD Logroñés
Opstellingen Sevilla - UD Logroñés

Voorbeschouwing Sevilla - UD Logroñés

Sevilla en UD Logroñés spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en UD Logroñés in de Copa Del Rey vond plaats op 2 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl UD Logroñés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.