Nabeschouwing Atlético Madrid - Elche (3-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 29 november 2017 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Atlético Madrid het woensdag 29 november 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Elche (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Atlético Madrid en Elche is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. Gimenez, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Torres op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Atlético Madrid, waarmee F. Torres zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Atlético Madrid een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Atlético Madrid - Elche 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Verdu Elche
31' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt J. Gimenez met assist van Y. Carrasco Atlético Madrid 1-0
33' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt F. Torres met assist van Koke Atlético Madrid 2-0
46' Wissel Elche Wissel A. Jimenez voor Peris Elche
46' Wissel Elche Wissel J. Flores voor D. Benito Elche
53' Gele kaart Elche Gele kaart voor E. Albacar Elche
66' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Vrsaljko voor Thomas Atlético Madrid
68' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt F. Torres met assist van S. Vrsaljko Atlético Madrid 3-0
71' Wissel Elche Wissel Lolo voor I. Sanchez Elche
71' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Niguez voor Koke Atlético Madrid
87' Gele kaart Elche Gele kaart voor Lolo Elche
87' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Y. Carrasco Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Elche
Opstellingen Atlético Madrid - Elche
De opstellingen van Atlético Madrid en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.