Nabeschouwing Real Betis - Real Sociedad (0-0) || Copa Del Rey

Donderdag 10 januari 2019 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey neemt Real Betis het donderdag 10 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Real Sociedad (0-0)

In de Copa Del Rey heeft de wedstrijd tussen Real Betis en Real Sociedad geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Real Betis dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Real Betis, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Santiago Jaime Latre niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Real Sociedad
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
11
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
114
104
Gevaarlijke aanvallen
58
22
Passes
559
319
Overtredingen
15
12
Buitenspel
2
3
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Real Betis - Real Sociedad 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Joseba Zaldúa Real Sociedad
16' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Igor Zubeldía Real Sociedad
42' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
46' Wissel Real Sociedad Wissel Mikel Merino voor Zurutuza Real Sociedad
62' Wissel Real Betis Wissel Cristian Tello voor A. Guardado Real Betis
69' Wissel Real Sociedad Wissel H. Moreno voor R. Le Normand Real Sociedad
78' Wissel Real Betis Wissel Loren Morón voor A. Sanabria Real Betis
79' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Diego Llorente Real Sociedad
84' Wissel Real Sociedad Wissel A. Januzaj voor Luca Sangalli Real Sociedad
84' Wissel Real Betis Wissel R. Boudebouz voor Joaquín Real Betis
Opstellingen Real Betis - Real Sociedad
De opstellingen van Real Betis en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Real Sociedad

Real Betis en Real Sociedad spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Betis en Real Sociedad elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Real Betis 0
Winst Real Sociedad 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Real Betis - Real Sociedad Opstelling Real Betis Opstelling Real Sociedad Live Real Betis - Real Sociedad Live Real Betis - Real Sociedad kijken Real Betis - Real Sociedad kijken Live Real Betis - Real Sociedad stream Real Betis - Real Sociedad Fox Sports Nabeschouwing Real Betis - Real Sociedad Uitslag Real Betis - Real Sociedad Statistieken Real Betis - Real Sociedad Copa Del Rey 2018/2019 Real Betis - Real Sociedad wedden Real Betis - Real Sociedad gokken Real Betis - Real Sociedad Unibet