Nabeschouwing Real Zaragoza - Deportivo La Coruña (2-1) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 12 september 2018 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Real Zaragoza het woensdag 12 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Romareda in Zaragoza.

Via de Real Zaragoza - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Zaragoza - Deportivo La Coruña (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Zaragoza en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Zaragoza. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Zaragoza kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van G. Papunashvili. Real Zaragoza vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jorge Pombo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut wist Deportivo La Coruña de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Cartabia. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Deportivo La Coruña kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez, waardoor Real Zaragoza een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Real Zaragoza - Deportivo La Coruña 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Zaragoza - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt G. Papunashvili Real Zaragoza 1-0
50' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt Jorge Pombo Real Zaragoza 2-0
53' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Cartabia Deportivo La Coruña 2-1
56' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Carles Gil Deportivo La Coruña
64' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Carlos Fernández voor V. Garcia Deportivo La Coruña
67' Wissel Real Zaragoza Wissel Álvaro Vázquez voor Jorge Pombo Real Zaragoza
70' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Cartabia Deportivo La Coruña
72' Wissel Real Zaragoza Wissel Alberto Soro voor G. Papunashvili Real Zaragoza
77' Wissel Deportivo La Coruña Wissel D. Moreno voor Edu Expósito Deportivo La Coruña
82' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor M. Somma Deportivo La Coruña
85' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Pedro voor Carles Gil Deportivo La Coruña
86' Wissel Real Zaragoza Wissel Pep Mas voor Diego Aguirre Real Zaragoza
88' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Gerard Valentín Deportivo La Coruña
92' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Álvaro Ratón Real Zaragoza
Video hoogtepunten en samenvatting Real Zaragoza - Deportivo La Coruña
Opstellingen Real Zaragoza - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Real Zaragoza en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Zaragoza gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Zaragoza - Deportivo La Coruña

Real Zaragoza en Deportivo La Coruña spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Zaragoza en Deportivo La Coruña elkaar treffen in de Copa Del Rey.