Nabeschouwing Albacete - Lugo (2-3) || Copa Del Rey 2018/2019

Donderdag 13 september 2018 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Albacete het donderdag 13 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lugo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Carlos Belmonte in Albacete.

Via de Albacete - Lugo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albacete - Lugo (2-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Albacete en Lugo is onder leiding van scheidsrechter Santiago Varón Aceitón geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lugo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lugo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van José Carlos Lazo. Albacete kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ortuño, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Chus Herrero kwam Lugo in de 35e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Lugo vergroot nadat Juan Muñiz de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Albacete dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Manaj de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Santiago Varón Aceitón bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Lugo.

LIVE Albacete - Lugo 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albacete - Lugo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Lugo Doelpunt José Carlos Lazo Lugo 0-1
11' Doelpunt Albacete Doelpunt Ortuño Albacete 1-1
35' Eigen doelpunt Lugo Eigen doelpunt Chus Herrero Lugo 1-2
46' Wissel Albacete Wissel Tomeu Nadal voor Eugeni Valderrama Albacete
46' Wissel Lugo Wissel Edu Campabadal voor Luis Ruiz Lugo
56' Gele kaart Lugo Gele kaart voor José Carlos Lazo Lugo
59' Wissel Lugo Wissel Dani Escriche voor J. Dongou Lugo
60' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Chus Herrero Albacete
61' Doelpunt Lugo Doelpunt Juan Muñiz Lugo 1-3
63' Wissel Albacete Wissel J. Sepp Mvondo voor Barri Albacete
70' Gele kaart Albacete Gele kaart voor N. Gorosito Albacete
73' Wissel Albacete Wissel J. Bela voor Paulo Vitor Albacete
76' Gele kaart Lugo Gele kaart voor Borja San Emeterio Lugo
78' Wissel Lugo Wissel Guille Donoso voor G. Aburjania Lugo
83' Gele kaart Lugo Gele kaart voor Dani Escriche Lugo
83' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Álvaro Tejero Albacete
88' Gele kaart Albacete Gele kaart voor R. Manaj Albacete
93' Doelpunt Albacete Doelpunt R. Manaj Albacete 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Albacete - Lugo
Opstellingen Albacete - Lugo
De opstellingen van Albacete en Lugo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Albacete gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lugo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Albacete - Lugo

Albacete en Lugo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Varón Aceitón en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Albacete en Lugo elkaar treffen in de Copa Del Rey.