Nabeschouwing Alcorcón - Extremadura UD (1-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 12 september 2018 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Alcorcón het woensdag 12 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Extremadura UD. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santo Domingo in Alcorcón.

Via de Alcorcón - Extremadura UD live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcorcón - Extremadura UD (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Alcorcón en Extremadura UD is onder leiding van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvéndiz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Alcorcón. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Juan Muñoz, waarmee Alcorcón met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Alcorcón uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Alcorcón - Extremadura UD 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcorcón - Extremadura UD teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Extremadura UD Wissel Álex Barrera voor Roberto Olabe Extremadura UD
36' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Felipe Alfonso Alcorcón
47' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Héctor Rodas Alcorcón
45' Wissel Extremadura UD Wissel Capel voor Samu Manchón Extremadura UD
49' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Juan Muñoz Alcorcón 1-0
65' Wissel Extremadura UD Wissel G. Zarfino voor Borja Granero Extremadura UD
65' Wissel Alcorcón Wissel Marco Sangalli voor Nono Alcorcón
70' Wissel Alcorcón Wissel Dorca voor E. İsrafilov Alcorcón
71' Gele kaart Extremadura UD Gele kaart voor Álex Serrano Extremadura UD
81' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Dorca Alcorcón
Video hoogtepunten en samenvatting Alcorcón - Extremadura UD
Opstellingen Alcorcón - Extremadura UD
De opstellingen van Alcorcón en Extremadura UD zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alcorcón gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Extremadura UD zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Alcorcón - Extremadura UD

Alcorcón en Extremadura UD spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Mario Milla Alvéndiz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alcorcón en Extremadura UD elkaar treffen in de Copa Del Rey.