Nabeschouwing Atlético Madrid - Girona (3-3) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 16 januari 2019 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Atlético Madrid het woensdag 16 januari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Girona (3-3)

De Copa Del Rey 2018/2019 wedstrijd tussen Atlético Madrid en Girona geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door N. Kalinić, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Girona kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Fernandez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette C. Stuani zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Girona de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Á. Correa de 2-2 maakte voor Atlético Madrid. Atlético Madrid leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 84 minuten op voorsprong na een goal van A. Griezmann: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Girona. In de 88e minuut was het S. Doumbia die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Miguel Mateu Lahoz bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Atlético Madrid - Girona 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt N. Kalinić met assist van D. Godín Atlético Madrid 1-0
37' Doelpunt Girona Doelpunt V. Fernandez Girona 1-1
56' Wissel Atlético Madrid Wissel Rodri Hernández voor Saúl Atlético Madrid
59' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani met assist van Aleix García Girona 1-2
61' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Griezmann voor Koke Atlético Madrid
66' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Á. Correa met assist van A. Griezmann Atlético Madrid 2-2
67' Wissel Atlético Madrid Wissel L. Hernández voor Juanfran Atlético Madrid
68' Wissel Girona Wissel S. Doumbia voor A. Lozano Girona
69' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Hernández Atlético Madrid
73' Wissel Girona Wissel Pere Pons voor Álex Granell Girona
82' Wissel Girona Wissel Borja García voor C. Stuani Girona
84' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van T. Lemar Atlético Madrid 3-2
85' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Griezmann Atlético Madrid
88' Doelpunt Girona Doelpunt S. Doumbia met assist van Borja García Girona 3-3
92' Gele kaart Girona Gele kaart voor Iraizoz Girona
93' Gele kaart Girona Gele kaart voor Pedro Porro Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Girona
Opstellingen Atlético Madrid - Girona
De opstellingen van Atlético Madrid en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Girona zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Girona

Atlético Madrid en Girona spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Girona in de Copa Del Rey vond plaats op 9 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.