Nabeschouwing Barcelona - Levante (3-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Donderdag 17 januari 2019 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Barcelona het donderdag 17 januari 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Levante (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Levante is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 3-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door O. Dembélé, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Dembélé op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee L. Messi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Barcelona een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Barcelona - Levante 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembélé FC Barcelona 1-0
31' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembélé met assist van L. Messi FC Barcelona 2-0
33' Gele kaart Levante Gele kaart voor Sergio Postigo Levante
43' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor I. Rakitić FC Barcelona
45' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Murillo FC Barcelona
54' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Nélson Semedo FC Barcelona 3-0
61' Wissel Levante Wissel R. Dwamena voor Borja Mayoral Levante
63' Wissel FC Barcelona Wissel L. Suárez voor Philippe Coutinho FC Barcelona
68' Wissel Levante Wissel C. Doukouré voor Campaña Levante
71' Wissel Levante Wissel Jason voor Sergio Postigo Levante
73' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Roberto voor Jordi Alba FC Barcelona
75' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Cabaco Levante
77' Wissel FC Barcelona Wissel Denis Suárez voor O. Dembélé FC Barcelona
84' Gele kaart Levante Gele kaart voor S. Prcić Levante
92' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Levante
Opstellingen Barcelona - Levante
De opstellingen van Barcelona en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Levante zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Levante

Barcelona en Levante spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Levante in de Copa Del Rey vond plaats op 10 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Levante slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.