Nabeschouwing Cádiz - Espanyol (2-1) || Copa Del Rey 2018/2019

Donderdag 1 november 2018 - 18:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Cádiz het donderdag 1 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol.

Via de Cádiz - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Espanyol (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Cádiz en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cádiz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van D. Lekić. Espanyol kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Javi Puado, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette K. Azamoum zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cádiz de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Martínez Munuera, waardoor Cádiz een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cádiz - Espanyol 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Cádiz Doelpunt D. Lekić Cádiz 1-0
22' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor K. Azamoum Cádiz
36' Doelpunt Espanyol Doelpunt Javi Puado met assist van P. Piatti Espanyol 1-1
41' Doelpunt Cádiz Doelpunt K. Azamoum met assist van Salvador Agra Cádiz 2-1
51' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor José Mari Cádiz
60' Wissel Cádiz Wissel Jairo Izquierdo voor Salvador Agra Cádiz
60' Wissel Espanyol Wissel Lluis López voor Naldo Espanyol
65' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor R. Rosales Espanyol
68' Wissel Espanyol Wissel Sergi Darder voor Víctor Sánchez Espanyol
70' Wissel Cádiz Wissel Sergio González voor K. Azamoum Cádiz
74' Wissel Espanyol Wissel Borja Iglesias voor Léo Baptistão Espanyol
77' Wissel Cádiz Wissel José Carrillo voor Alberto Perea Cádiz
84' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Óscar Melendo Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Espanyol
Opstellingen Cádiz - Espanyol
De opstellingen van Cádiz en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Espanyol

Cádiz en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Espanyol in de Copa Del Rey vond plaats op 24 januari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cádiz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cádiz. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.