Nabeschouwing Córdoba - Getafe (1-2) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Córdoba het woensdag 31 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Arcángel (Córdoba) in Córdoba.

Via de Córdoba - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Córdoba - Getafe (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Córdoba en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 1-2 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Bruno González zette Córdoba op een 1-0 voorsprong in de 26e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van Jaime Mata in de 46e minuut zorgde er even later voor dat Getafe weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 90e minuut zette Jaime Mata zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Getafe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Getafe een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Córdoba - Getafe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Córdoba - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Eigen doelpunt Córdoba Eigen doelpunt Bruno González Córdoba 1-0
29' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Miguel Loureiro Córdoba
30' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor L. Quezada Córdoba
35' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
46' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Jesús Toscano Córdoba
46' Penalty Getafe Penalty Jaime Mata Getafe 1-1
46' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Alfaro Córdoba
57' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor S. Jovanović Córdoba
62' Wissel Getafe Wissel Robert Ibáñez voor Iván Alejo Getafe
64' Wissel Córdoba Wissel F. Piovaccari voor E. Exposito Córdoba
68' Wissel Córdoba Wissel Sebas Moyano voor S. Jovanović Córdoba
69' Wissel Getafe Wissel G. Shibasaki voor Sergi Guardiola Getafe
80' Wissel Getafe Wissel Ángel voor S. Cristóforo Getafe
80' Wissel Córdoba Wissel Aythami Artiles voor Jesús Toscano Córdoba
90' Doelpunt Getafe Doelpunt Jaime Mata met assist van Ángel Getafe 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Córdoba - Getafe
Opstellingen Córdoba - Getafe
De opstellingen van Córdoba en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Córdoba gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Córdoba - Getafe

Córdoba en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Córdoba en Getafe elkaar treffen in de Copa Del Rey.