Nabeschouwing Ebro - Valencia (1-2) || Copa Del Rey 2018/2019

Dinsdag 30 oktober 2018 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Ebro het dinsdag 30 oktober 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Romareda in Zaragoza.

Via de Ebro - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ebro - Valencia (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Ebro en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 1-2 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Thiago V van Ebro. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 29e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 61 minuten was het Jonan Amelibia die Ebro op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Santi Mina namens Valencia in de 71e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 80e minuut was het Valencia dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Santi Mina, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Estrada Fernández, waardoor Valencia een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ebro - Valencia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ebro - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Ebro Gele kaart voor Thiago V Ebro
29' Tweede gele kaart Ebro Tweede gele kaart voor Thiago V Ebro
34' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Murillo Valencia
46' Wissel Valencia Wissel M. Batshuayi voor K. Gameiro Valencia
52' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Ferrán Torres Valencia
60' Wissel Ebro Wissel David Mainz voor Raúl González Ebro
61' Doelpunt Ebro Doelpunt Jonan Amelibia met assist van Sergio Cortés Ebro 1-0
63' Wissel Valencia Wissel F. Coquelin voor Rúben Vezo Valencia
67' Wissel Ebro Wissel Dani Martínez voor Sergio Cortés Ebro
71' Doelpunt Valencia Doelpunt Santi Mina met assist van Toni Lato Valencia 1-1
75' Wissel Ebro Wissel Fernando Liñán voor A. Toscano Ebro
77' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Toni Lato Valencia
80' Doelpunt Valencia Doelpunt Santi Mina met assist van D. Wass Valencia 1-2
83' Wissel Valencia Wissel A. Blanco voor Lee Kangin Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Ebro - Valencia
Opstellingen Ebro - Valencia
De opstellingen van Ebro en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ebro gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ebro - Valencia

Ebro en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ebro en Valencia elkaar treffen in de Copa Del Rey.