Nabeschouwing El Álamo - Pedroñeras (2-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 13 november 2019 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt El Álamo het woensdag 13 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Pedroñeras. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Facundo Rivas in El Álamo.

Via de El Álamo - Pedroñeras live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing El Álamo - Pedroñeras (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen El Álamo en Pedroñeras is geëindigd in een 2-1 overwinning voor El Álamo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. K. Espinosa maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Pedroñeras vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. El Álamo kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Matas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette R. Flores zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee El Álamo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor El Álamo een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE El Álamo - Pedroñeras 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd El Álamo - Pedroñeras teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Penalty Pedroñeras Penalty K. Espinosa Pedroñeras 0-1
37' Doelpunt El Álamo Doelpunt A. Matas El Álamo 1-1
77' Doelpunt El Álamo Doelpunt R. Flores El Álamo 2-1