Nabeschouwing Escobedo - Málaga (2-0) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Escobedo het dinsdag 17 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Eusebio Arce in Escobedo.

Via de Escobedo - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Escobedo - Málaga (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Escobedo en Málaga is onder leiding van scheidsrechter Jon Ander González Esteban geëindigd in een 2-0 overwinning voor Escobedo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door R. Quintana, waarmee Escobedo met 1-0 de leiding nam. Escobedo vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. de Almeida op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Escobedo.

LIVE Escobedo - Málaga 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Escobedo - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Escobedo Gele kaart voor A. Montiel Escobedo
36' Gele kaart Escobedo Gele kaart voor Bubu Escobedo
40' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Juankar Málaga
46' Wissel Málaga Wissel M. Villanueva voor D. Gonzalez Málaga
52' Doelpunt Escobedo Doelpunt R. Quintana Escobedo 1-0
63' Wissel Málaga Wissel A. Sadiku voor E. Rolon Málaga
70' Gele kaart Escobedo Gele kaart voor Dani Escobedo
75' Wissel Escobedo Wissel H. Tirado voor V. Bilous Escobedo
82' Wissel Málaga Wissel Cifu voor R. Santos Málaga
84' Doelpunt Escobedo Doelpunt D. de Almeida Escobedo 2-0
89' Wissel Escobedo Wissel M. Rojas voor J. L. Lavin Escobedo
92' Wissel Escobedo Wissel J. Somavilla voor Dani Escobedo
Video hoogtepunten en samenvatting Escobedo - Málaga
Opstellingen Escobedo - Málaga

Voorbeschouwing Escobedo - Málaga

Escobedo en Málaga spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jon Ander González Esteban en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Escobedo en Málaga elkaar treffen in de Copa Del Rey.