Nabeschouwing Getafe - Valencia (1-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Dinsdag 22 januari 2019 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Getafe het dinsdag 22 januari 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Valencia (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Getafe en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 1-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door Jorge Molina, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Getafe dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Getafe uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Getafe - Valencia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Valencia Wissel Rodrigo voor Santi Mina Valencia
54' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rúben Vezo Valencia
58' Wissel Getafe Wissel D. Foulquier voor Antunes Getafe
59' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Bruno González Getafe
63' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
64' Wissel Valencia Wissel C. Piccini voor Rúben Vezo Valencia
65' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
67' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor K. Gameiro Valencia
69' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jaime Mata Getafe
69' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Jaume Doménech Valencia
69' Wissel Getafe Wissel Jorge Molina voor Ángel Getafe
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Cheryshev Valencia
77' Doelpunt Getafe Doelpunt Jorge Molina met assist van L. Cabrera Getafe 1-0
83' Wissel Getafe Wissel S. Cristóforo voor Portillo Getafe
90' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Toni Lato Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Valencia
Opstellingen Getafe - Valencia
De opstellingen van Getafe en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Valencia

Getafe en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Valencia in de Copa Del Rey vond plaats op 16 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Getafe als Valencia wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.