Nabeschouwing Hércules - Recreativo Huelva (0-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 20:45 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Hércules het dinsdag 17 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Recreativo Huelva. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio José Rico Pérez in Alicante.

Via de Hércules - Recreativo Huelva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hércules - Recreativo Huelva (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Hércules en Recreativo Huelva is onder leiding van scheidsrechter Álvaro Varón Aceitón geëindigd in een 0-1 overwinning voor Recreativo Huelva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door D. Jimenez, waarmee Recreativo Huelva met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Hércules dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Recreativo Huelva.

LIVE Hércules - Recreativo Huelva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hércules - Recreativo Huelva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Hércules Gele kaart voor F. Miranda Hércules
30' Doelpunt Recreativo Huelva Doelpunt D. Jimenez Recreativo Huelva 0-1
48' Gele kaart Hércules Gele kaart voor A. Perez Hércules
55' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor A. Ponce Recreativo Huelva
59' Wissel Recreativo Huelva Wissel Q. Rivero voor Chuli Recreativo Huelva
64' Wissel Hércules Wissel C. Martinez voor Jona Hércules
70' Wissel Recreativo Huelva Wissel C. M. Garrido voor F. Lopez Recreativo Huelva
72' Wissel Recreativo Huelva Wissel Cera voor C. Martinez Recreativo Huelva
75' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Q. Rivero Recreativo Huelva
76' Gele kaart Hércules Gele kaart voor D. Benito Hércules
78' Wissel Hércules Wissel A. Alfaro voor D. Benito Hércules
82' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor A. Quiles Recreativo Huelva
85' Wissel Hércules Wissel A. Ezzalzouli voor M. Borja Hércules
89' Gele kaart Hércules Gele kaart voor P. Iniguez Hércules
91' Gele kaart Hércules Gele kaart voor C. Martinez Hércules
96' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Isi Ros Recreativo Huelva
98' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor S. Jimenez Recreativo Huelva
Video hoogtepunten en samenvatting Hércules - Recreativo Huelva
Opstellingen Hércules - Recreativo Huelva

Voorbeschouwing Hércules - Recreativo Huelva

Hércules en Recreativo Huelva spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Álvaro Varón Aceitón en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hércules en Recreativo Huelva elkaar treffen in de Copa Del Rey.