Nabeschouwing Internacional - Fuenlabrada (2-2) (4-5 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 5 september 2018 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Internacional het woensdag 5 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fuenlabrada. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo de Fútbol Municipal de Boadilla del Monte in Boadilla del Monte.

Via de Internacional - Fuenlabrada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Internacional - Fuenlabrada (2-2) (4-5 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Internacional en Fuenlabrada is onder leiding van scheidsrechter Alfonso Vicente Moral geëindigd in een overwinning voor Fuenlabrada. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Fuenlabrada het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Rubén Ramos, waarmee Internacional met 1-0 de leiding nam. Internacional vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Pina op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut kreeg D. Díaz van Fuenlabrada voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Fuenlabrada de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Hugo Fraile zette Fuenlabrada even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Alfonso Vicente Moral toegekende penalty wist te benutten. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. Na 91 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Nketa de 2-2 maakte namens Fuenlabrada.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Fuenlabrada, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Internacional - Fuenlabrada 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Internacional - Fuenlabrada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Internacional Doelpunt Rubén Ramos Internacional 1-0
62' Doelpunt Internacional Doelpunt F. Pina Internacional 2-0
67' Tweede gele kaart Fuenlabrada Tweede gele kaart voor D. Díaz Fuenlabrada
80' Penalty Fuenlabrada Penalty Hugo Fraile Fuenlabrada 2-1
91' Doelpunt Fuenlabrada Doelpunt R. Nketa Fuenlabrada 2-2
1' Penalty gescoord in shootout Fuenlabrada Penalty gescoord in shootout Hugo Fraile Fuenlabrada 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Internacional Penalty gescoord in shootout Álvaro Muñiz Internacional 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Fuenlabrada Penalty gescoord in shootout Javi Gómez Fuenlabrada 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Internacional Penalty gescoord in shootout Rubén Ramos Internacional 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Fuenlabrada Penalty gescoord in shootout Cristóbal Fuenlabrada 2-3
3' Penalty gescoord in shootout Internacional Penalty gescoord in shootout J. Robles Internacional 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Fuenlabrada Penalty gescoord in shootout De Miguel Fuenlabrada 3-4
4' Penalty gescoord in shootout Internacional Penalty gescoord in shootout Jorge Rico Internacional 4-4
5' Penalty gescoord in shootout Fuenlabrada Penalty gescoord in shootout Fuenlabrada 4-5
5' Penalty gemist in shootout Internacional Penalty gemist in shootout Internacional
Video hoogtepunten en samenvatting Internacional - Fuenlabrada
Opstellingen Internacional - Fuenlabrada

Voorbeschouwing Internacional - Fuenlabrada

Internacional en Fuenlabrada spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alfonso Vicente Moral en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Internacional en Fuenlabrada elkaar treffen in de Copa Del Rey.