Nabeschouwing Langreo - UD Logroñés (1-2) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 5 september 2018 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Langreo het woensdag 5 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen UD Logroñés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Ganzábal in La Felguera.

Via de Langreo - UD Logroñés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Langreo - UD Logroñés (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Langreo en UD Logroñés is onder leiding van scheidsrechter Rubén Eiriz Mata geëindigd in een 1-2 overwinning voor UD Logroñés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Maranhão, waarmee UD Logroñés met 0-1 de leiding nam. UD Logroñés vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Maranhão op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Langreo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Sergio Ríos. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Langreo kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rubén Eiriz Mata, waardoor UD Logroñés een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Langreo - UD Logroñés 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Langreo - UD Logroñés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt Maranhão UD Logroñés 0-1
76' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt Maranhão UD Logroñés 0-2
79' Doelpunt Langreo Doelpunt Sergio Ríos Langreo 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Langreo - UD Logroñés
Opstellingen Langreo - UD Logroñés
Voorbeschouwing Langreo - UD Logroñés

Langreo en UD Logroñés spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rubén Eiriz Mata en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Langreo en UD Logroñés elkaar treffen in de Copa Del Rey.